Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Beštiálny rituál: Nadrogovaná matka vydlabala synovi oči!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: tumblr.com)

MEXIKO CITY - Policajti v mexickom hlavnom meste vo štvrtok zatkli matku päťročného dieťaťa a niekoľko ďalších príbuzných, ktorí malého chlapca kruto zmrzačili pri rituáli spojenom s konzumáciou drog. Obeť ich činu prišla o obe oči, ktoré mu páchatelia vydlabali. Chlapec je vo vážnom stave v nemocnici.

Polícia sa o násilnom útoku dozvedela na telefonické udanie. Na mieste šokovaní policajti zistili, že chlapec, ktorého matka držala na rukách, nemá očné buľvy. Zadržaných bolo celkom osem ľudí. Podľa vyšetrovateľov sa činu dopustila matka, ktorá vlastnými prstami pripravila svoje dieťa o oči. Otec v tom čase v dome prítomný nebol.

Zločin bol podľa polície súčasťou rituálu, ale s mexickou odnožou cirkvi satanistov údajne nemal nič spoločné. Niekoľko jej príslušníkov bolo nedávno obvinených z rituálnej vraždy dvoch desaťročných chlapcov a staršej ženy na severe Mexika.

Hrozného predstavenia sa okrem matky zúčastnili aj chlapcov strýko a teta a traja mladiství. Dôležitú úlohu zohrali drogy, pod ktorých vplyvom matka svoj čin spáchala.

K najhoršiemu prípadu rituálneho násilia v Mexiku došlo v 80. rokoch minulého storočia, kedy polícia vykopali zo zeme na ranči pri hraniciach s USA pätnásť mŕtvych tiel sa známkami rituálneho obetovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu