Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Taxikár tvrdí: Viezol som stratenú Maddie, deň po zmiznutí!

Castela tvrdí, že Maddie viezol vo svojom taxíku
Castela tvrdí, že Maddie viezol vo svojom taxíku (Zdroj: dailystar.co.uk)

PRAHA - Päť rokov od zmiznutia malej Maddie McCannová vychádzajú na povrch nové skutočnosti, ktoré naznačujú, že portugalská polícia pokazila, čo mohla. Okrem iného úplne ignorovala svedectvo taxikára, ktorý navlas podobné dievčatko viezol deň po zmiznutí britského dievčatka.

Antonio Castela je dodnes presvedčený, že dievča oblečené v ružovom pyžame, ktoré 4. mája 2007 viezol na zadnom sedadle svojho auta, bola malá Maddie. Hneď ako aj s tromi mužmi a jednou ženou vysadil, išiel okamžite na políciu. Tá ho ale nebrala vážne a ďalej ho už nekontaktovala.

Sedemdesiatdvaročný muž podozrivú skupinku naložil večer po tom, čo Madeleine zmizla z dovolenkového rezortu Praia da Luz. Odviezol ich do hotela v meste Via Real de Santo Antonio, odkiaľ odišli v modrom džípe, píše Blesk.cz.

"Som dosť prekvapený, už je to päť rokov a dodnes sa ma nikto na tú noc nespýtal. Som si absolútne istý, že to bola ona," povedal novinárom Antonio. V šoku sú aj McCannovci, ktorí veria, že ich dcéra je stále nažive a stala sa obeťou únosu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu