Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Láska bolí: Ženích znásilnil nevestu počas svadobnej noci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

EXETER - Nabudený muž v Británii si sex počas svadobnej noci vyložil ako úplnú samozrejmosť. Napriek tomu, že bol opitý, snažil sa votrieť do priazne svojej ženy, ktorá ho ale nechcela. Na jej odmietnutie vôbec nedbal. Počas dvoch rokov manželstva ju znásilnil ešte štyrikrát, raz dokonca dvakrát v jednom dni.

Žaloba uviedla, že raz ju znásilnil vo vysokom stupni tehotenstva a raz v čase, keď mala ešte stehy po cisárskom reze. Manžel na súde poprel všetky prípady znásilnenia vrátane toho po svadobnej hostine. Žalobca Richard Crabb uviedol, že po sobáši sa vzťah manžela k žene zmenil a robil si na ňu právo z titulu, že je jeho ženou.

"Pamätám sa, ako som počas svadobnej noci povedala nie a povedala som, že aj keď sme zosobášení, mám stále právo hovoriť nie," uviedla žena, ktorá vraj vtedy zostala úplne vydesená a ohromená, pretože jej muž mal výbušnú povahu.

Manželka poprela, že by obvinenia zo znásilnenia mali byť formou, ako sa manžela zbaviť: "Milovala som ho, ale takto už nechcem žiť ďalej. Bála som sa, že by mi mohol vziať deti. Tie sú mojím životom."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu