Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zvrhlé monštrá: Znásilnili dcérku (1) a synovca (1,5)!

Zvrhlá dvojica na súdnom pojednávaní Zobraziť galériu (2)
Zvrhlá dvojica na súdnom pojednávaní (Zdroj: wkbn.com)

WARREN - Perverzný párik manželov znásilnil svoju trinásťmesačnú dcéru a ohavný čin natočil aj na mobil. Dvadsaťtriročný muž dokonca ešte predtým pohlavne zneužil osemnásťmesačného synovca.

Felicia Beemerová (21) z Ohia uprednostila priateľa pred deťmi. Keďže Cody Beemer je registrovaný ako pedofil a sexuálny násilník, prišla žena o všetky štyri deti hneď po ich narodení. Už ako pubertiak sexuálne napadol trojročné dievčatko.

Svojich potomkov umiestnených v domove smeli preto rodičia navštevovať len pod dozorom, uviedol portál tn.cz. Pri jednej takejto návšteve sa im ale podarilo znásilniť dcérku, ktorá má len niečo vyše roka. Ako k niečomu takému vôbec mohlo dôjsť, je stále predmetom vyšetrovania.

Polícia v ich mobile neskôr našla ďalších 532 záznamov beštiality páchanej na deťoch. Vďaka jednému z nic vyšlo najavo, že Beemer znásilnil aj svojho malého synovca, keď ho mal chvíľu strážiť. Minulý štvrtok na súde priznal vinu a bol odsúdený na doživotie. Rozsudok nad jeho partnerkou ešte nebol vynesený.

"Toto je jeden z najodpornejších zločinov, aký sa kedy dostal pred súd. Hovoríme tu o deťoch v útlom veku, ktoré boli zneužité tým najhnusnejším spôsobom," vyhlásil sudca Andrew Logan počas vyhlasovania rozsudku.

Riaditeľ detského domova Nick Kerosky rezignoval. Aj on sa totiž istým spôsobom pričinil o to, že k zverstvám v ústave, ktorému šéfoval, došlo. Jeho laxný prístup, tak ako aj ostatných zamestnancov, viedol k tomu, že dvojicu chodili kontrolovať len v určitých časových intervaloch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu