Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neuveriteľná smrť: Omylom sa napil benzínu, vzápätí si pripálil!

ilustračné foto
ilustračné foto

HAVELOCK - Takmer istý kandidát na Darwinovu cenu sa omylom napil zo zaváracej fľaše obsahujúcej benzín. Vypľul ho, kvapol si na šaty a aby zahnal nepríjemnú chuť v ústach, zapálil si cigaretu. Ďalší scenár je asi každému jasný.

Američana Garyho Allena Banninga previezli do miestnej nemocnice v Severnej Karolíne po tom, čo susedia oznámili požiar. Aj napriek starostlivosti lekárov deň po nehode zomrel.

Podľa polície sa muž počas návštevy u kamaráta omylom napil horľaviny a cigareta mu podpálila jeho oblečenie. "Bola to jednoducho strašná náhoda," povedal vyšetrovateľ policajnej jednotky v Havelocku médiám.

Priateľ, v ktorého dome sa Banning popálil, je vraj mechanik, ktorý benzín používal na odmasťovanie rúk. Polícia nikoho nepodozrieva z cudzieho zavinenia, ale čaká na výsledky toxikológie. Je totiž dosť možné, že muži mali vypité.

Mŕtveho Garyho by zrejme netešilo, že sa navyše takmer určite stane jedným z kandidátov na Darwinovu cenu. Tá je pravidelne udeľovaná ľuďom, ktorí sa vlastnou nepozornosťou či hlúposťou vyradili z ľudského genofondu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu