Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Adept na Darwinovu cenu: Afričan sa obesil na vôdzke pre psa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: dog-leash-store.com)

PORT ELIZABETH - Štyridsaťsedemročný Rob Emslie je horúcim kandidátom na zisk Darwinovej ceny. Keď mu nedávno zomrel jeho psí miláčik, na pamiatku nosil na krku jeho vôdzku. Tá sa mu v pondelok skoro ráno priplietla do osi predného kolesa jeho vozidla, čo sa mu stalo osudným.

Emslie v nedeľu navštívil reštauráciu v provincii Východné Kapsko. Na krk mu visel trojmetrový povraz so slučkou na konci, ktorý používal ako vodidlo na psa. Chcel si tak uctiť pamiatku svojho mŕtveho orieška menom Sheevah.

"Vôdzka za ním visela ako chvost. Dal si asi desať pohárov vína a z reštaurácie odchádzal po polnoci ako posledný. Jeho telo sme našli nasledujúce ráno," uviedla majiteľka podniku Carol Atterburyová.

Opitý Rob si totiž nevšimol, že pri nasadaní do auta zostala veľká časť povrazu vonku. Keď začal cúvať, priplietla sa do osi jedného z kolies. Vôdzka trhala s krkom muža takou silou, že bol okamžite mŕtvy.

Polícia smrť nevyšetruje ako podozrivú, napísal portál Novinky.cz. Isté však je, že Emslie by za svoju bizarnú smrť mohol dostať Darwinovu cenu. Tá sa už 17 rokov udeľuje ľuďom, ktorí sa zaslúžili o zlepšenie genofondu tým, že sa z neho sami hlúpo vyradili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu