Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Toto by nahnevalo každého: Poslanec Droba natankoval benzín do auta na naftu!

Juraj Droba
Juraj Droba

BRATISLAVA – Tomu sa hovorí riadna smola! V čase, keď každý šetrí eurá, kde sa len dá, sa poslanec strany Sloboda a Solidarita Juraj Droba dostal do nezávideniahodnej situácie. V sobotu totiž do rodinného Mercedesu namiesto nafty natankoval benzín. Aby toho nebolo málo, natankoval plnú nádrž, pričom do nemeckého auta sa zmestí úctyhodných 80 litrov.

„Už ste niekedy natankovali benzín do diesla alebo naopak? Mne sa to včera podarilo druhý krát za posledných 12 mesiacov. Aspoň že som dal plných 80 litrov,“ uviedol na svojom facebookovom profile poslanec. Za touto nepríjemnosťou stojí chvíľková nepozornosť, v aute totiž viezol svojho ani nie trojmesačného synčeka, ktorý usedavo plakal, a to ho vyviedlo konceptu.

Koľko napokon vyjde Drobu oprava, nám povedať nevedel, vozidlo mu už však odtiahli do servisu. V prípade, že motor nenaštartoval, by mohol za omylné tankovanie aj s odtiahnutím auta zaplatiť od sto eur vyššie, ak nezarátame natankovaný benzín. Keď by však auto potrebovalo komplikovanejší servis, cena za opravu by sa mohla vyšplhať aj na 300 eur. Plus takmer 130 eur za plnú nádrž tak z chvíľkovej nepozornosti robí riadne drahú záležitosť.

Zaujímavé je, že Droba autá často nemení, ostatných päť rokov jazdí na Smarte a rodinnom Mercedese, napriek tomu už druhý raz za ostatných 12 mesiacov tankoval nesprávne palivo. „Smola je tá, že jedno je benzín a druhé diesel. Bohužiaľ, Smarty nevyrábajú na diesel,“ vysvetlil. Politikovi by zrejme najviac pomohlo, keby si zaobstaral autá na rovnaký pohon, určite by ušetril nemalé peniaze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu