Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zdeno vyšiel na slobodu a okamžite znásilnil dve ženy, ich utrpenie si užíval!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BRNO - Za mimoriadne nebezpečného považujú znalci len 19-ročného Zdeňka Pelikána. Mladík, ktorý prvý sexuálny útok absolvoval už ako 16-ročný, potom musel stráviť dlhú dobu v liečebni. Pobyt v nej mu očividne príliš nepomohol, pretože hneď po prepustení sa začal sadisticky ukájať na nevinných.

 

Pelikán sa nadýchol slobody, opil sa a zdrogoval. Doktori ho síce poučili, že to v ňom zobudí "démonov neresti," ale bolo mu to jedno.
 
Okolo polnoci si v Brne vyhliadol prvú obeť, staršiu pani (57). Vyzliekol sa do pol pása dole, prikradol sa k žene a zatiahol ju do krovia. Z vydesenej obete strhol šaty.
 
"Pani som povedal, nech nekričí, lebo že ju zabijem, aj keď by som to nikdy neurobil. Potom som na nej vykonal súlož, trvalo to asi 15 minút. Potom som ju odviedol cez ulicu s tým, že tam býval, ale to som klamal. Opäť som ju zhodil na zem a súložil. Trvalo to niekoľko desiatok minút. Nakoniec som jej povedal, že jej za to dám peniaze. Mal som proste sexuálne chúťky," cituje ho server novinky.cz.
 
Podľa expertov je mladík sadista, ktorý cielene predlžuje agóniu svojich obetí. Žena sa doteraz z augustového útoku nespamätala a trpí postraumatickou stresovou poruchou. Možno sa z nej dostane do dvoch rokov, ale nie je to isté. Pri veľkej časti žien prejde trauma do chronickej fázy a trápia sa s ňou dlhodobo.
 
Zdenovi sa staronový životný štýl zapáčil. V septembri sa rozhodol ukojiť sa na mladej žene (25). Stiahol si nohavice a zaútočil na ňu v noci v podchode. "Chytil som ju, aby nekričala, obchytkával som ju na prsiach a na prirodzení, povedal som jej, nech mi to ubobí ústami, ale ona sa vytrhla a ušla," vypovedal na súde mladík.
 
Ďalšie jeho výčiny už zarazili policajti a skončil za mrežami s obvinením zo znásilnení. Rozsudok nad mladou beštiou sa očakáva v piatok. 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu