Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Hromadné znásilnenie: Na dve dievčatá sa vrhlo 16 mužov, pridali sa aj okoloidúci

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: revolutionaryfrontlines.wordpress.com)

BETMA - Hrozný prípad sexuálneho násilia sa odohral v Indii. Skupina šestnástich mužov tam znásilnila dve dievčatá. Opovrhnutiahodné je to, že k agresorom sa pripojili aj okoloidúci, ktorých privolali dievčatá krikom o pomoc.

Incident sa odohral v indickej Betme v strednej Indii. Jednu z dievčin zavolal na schôdzku na odľahlom mieste v lese mladík Vishal Bharat, do ktorého bola zamilovaná. Keď so svojou sesternicou dorazila na miesto stretnutia, čakalo ich nemilé prekvapenie. Okrem spomínaného mladíka tam boli ďalší štrnásti muži, ktorí obe dievčatá postupne znásilnili.

Hrozná na prípade je skutočnosť, že obetiam sa krikom podarilo zavolať dvoch okoloidúcich. Tí sa však namiesto privolania polície pripojili k násilníkom.

Predtým ako zrvhlá skupina dievčatá prepustila, nezabudla im pohroziť smrťou v prípade, že prezradia, čo sa stalo. Celé znásilnenie si tiež páchatelia nahrali na telefón a trochu nelogicky pripomenuli, že v opačnom prípade video zverejnia na internete. Dievčiny sa však nezľakli a znásilnenie nahlásili.

Ďalším šokujúcim faktom je totožnosť niektorých útočníkov - boli medzi nimi synovia vysoko postavených právnikov a vážených predstaviteľov miestnych samospráv. Polícii sa už niektorých z nich medzitým podarilo dolapiť.

Za hromadné znásilnenie hrozí mužom najmenej desať rokov za mrežami. Prípad šokoval celú krajinu a bude prejednaný v skrátenom súdnom konaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu