Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Postrach bratislavských žien je za mrežami: Egypťan útočil v MHD aj vo výťahoch!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: juvo.se)

BRATISLAVA - Ženy v hlavnom meste Slovenska žili v strachu. V priebehu posledných mesiacov mnohé z nich obťažoval starší muž (58) z Egypta. Číhal na ne v trolejbusoch a autobusoch MHD, ale aj vo výťahoch. Agresívny zvrhlík im údajne siahal na prsia aj rozkrok.

Policajti Egypťana včera zadržali a konfrontovali so ženami, ktoré mal obchytkávať. Napriek tomu, že sa im snažil nahovoriť, že je diplomat, ukázalo sa, že klame. Skončil v cele a na krku má obvinenie z výtržníctva.

"Tento muž sa dopúšťal hore uvedeného skutku v čase od decembra minulého roka v hlavnom meste SR, prevažne v linkách MHD, na zastávkach MHD, ale aj na verejných eskalátoroch. Muž sa dopúšťal predmetného skutku tým, že fyzicky obťažoval ženy," uviedol pre Topky bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Muži zákona evidujú štyri trestné oznámenia, ktoré naňho podali poškodené ženy. "Cudzincovi za tento skutok hrozí po preukázaní viny trest odňatia slobody až na 3 roky," dodal hovorca.

Bratislavský dopravný podnik o nebezpečnom mužovi nevedel. "Nám nikto nič nenahlásil," povedala Topkám hovorkyňa DPH Agáta Staneková. "Ak sa niečo také stane v spoji MHD, treba to okamžite ohlásiť vodičovi, ktorý kontaktuje dispečing. Situáciu potom bude riešiť bezpečnostná služba, prípadne polícia," odporučila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu