Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Lekár úplne zlyhal, dievčatko sa narodilo bez konečníka!

Seraphine sa kvôli chybe lekára narodila zdravotne postihnutá Zobraziť galériu (3)
Seraphine sa kvôli chybe lekára narodila zdravotne postihnutá (Zdroj: methotrexatemiracle.webs.com)

CALDWELL - Istá Američanka žaluje nemenovaného gynekológa, pretože jej chybne určil mimomaternicové tehotenstvo. Následne jej vpichol metotrexát, po ktorom mala potratiť. Nestalo sa tak, plod zostúpil do maternice a žena kvôli chemoterapeutiku porodila postihnuté dieťa.

Rachel Schogerová bola tehotná štyri až päť týždňov, keď od lekára dostala látku na ukončenie mimomaternicového tehotenstva. O štrnásť dní neskôr sa pri kontrole zistilo, že sa plod uchytil v maternici. Bolo však jasné, že sa už kvôli vysoko toxickej látke normálne nevyvinie. Tridsaťpäťročná žena sa ale rozhodla, že druhý potrat už nepodstúpi.

Seraphine sa narodila v januári 2006 bez ženských rozmnožovacích orgánov, konečníka a s poškodenou chrbticou. Dievčatko už podstúpilo niekoľko operácií na zlepšenie svojho zdravotného stavu.

Rachel taktiež poznamenala, že v roku 2008 mala ďalšie mimomaternicové tehotenstvo. Plod jej odobrali, čo jej v tomto prípade zachránilo život. Ďalší súd s gynekológom sa bude konať v januári 2013.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu