Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Šialený pár: Synovu priateľku (21) väznili, mlátili, musela spať nahá!

Sandy mala u chlapcových rodičov podstúpiť tortúru
Sandy mala u chlapcových rodičov podstúpiť tortúru (Zdroj: bild.de)

MOSBACH - Dlhé mesiace bola Nemka Sandy väznená, bitá a sexuálne obťažovaná. Jej mučitelia Horst (51) a Lilia (45) sú teraz pred súdom v nemeckom Mosbachu. Manželský pár je obvinený z nedovoleného väznenia a mučenia.

Hrozný príbeh začal pred rokom v septembri. Sandy sa vtedy presťahovala z Würzburgu k Mathiasovi (15), s ktorým sa zoznámila na internete a dúfala, že konečne nájde niekoho, kto ju bude mať rád. Lenže netušila, do akého pekla práve vstúpila.

Po troch mesiacoch ju začal otec Mathiasa Horst zatvárať do izby, biť a nechal ju spať nahú na podlahe. Podľa jej výpovede dochádzalo aj k sexuálnemu obťažovaniu. "Nebol snáď deň, kedy by som nebola zbitá," priznala Sandy. Rodina nedávala dievčaťu skoro žiadne jedlo.

"Ráno som dostávala plátok chleba a večer trochu polievky," vypovedala. Keď sa dievča k šialenej rodine prisťahovalo, vážilo vraj 95 kíl, dnes má sotva polovicu. V júni tohto roku sa mu ako zázrakom podarilo utiecť otvoreným oknom a všetko oznámilo polícii. Dva dni potom špeciálne komando vniklo do domu, kde bola Sandy väznená, a manželský pár zajali.

V najbližších dňoch by mali byť obaja mučitelia Horst i Lilia odsúdení. V prípade vystupuje celkom 13 svedkov vrátane Sandy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu