Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rodák z Československa: Manželke pálil prsia a pripútal ju na reťaz, keď rodila!

Peter Lizon
Peter Lizon (Zdroj: mail.com)

WASHINGTON - Pozornosť médií a verejnosti v Spojených štátoch púta prípad Američana, ktorý je podľa agentúry AP českého pôvodu a na farme v Západnej Virgínii desať rokov zotročoval a mučil svoju ženu. Okrem iného ju držal doma v putách, keď dvakrát rodila.

Jedno z detí matka potratila, keď ju tyran silno udrel do brucha. Bolo zakopané na pozemku rodinnej farmy. Druhé dieťa prežilo, ale zjavne sa mu nikdy nedostalo lekárskej starostlivosti.

Tridsaťsedemročného Petra Lizona uväznili v stredu po tom, ako v úkryte neďaleko jeho domu našli manželku Stephanie s jazvami na zápästí a členkoch, ktoré mala spútané kovovými reťazami.

Násilník svoju štyridsaťtriročnú manželku Stephanie nielen surovo bil, ale tiež pálil žehličkou a panvicou na chrbte a na prsiach a vážne jej poranil nohu poľnohospodárskym náradím. Musela pred ním kľačať, a to vždy, keď vstúpil do miestnosti.

"Ide o desaťkrát horší prípad domáceho násilia, než s akým sa bežne stretávame. Zjavne to presahuje kategóriu zneužívania a zlého zaobchádzania. Ja by som to nazval mučením," povedal zástupca miestneho šerifa Tony Boggs.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu