Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na stanici začal sám od seba horieť muž, vraj bol posadnutý diablom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: aboutparanormal.com)

GÖTEBORG - Záhadnú udalosť riešia vo švédskom meste Göteborg. Muž, ktorý podľa svedkov stál na tamojšej vlakovej stanici, začal zrazu horieť. Niektorí tvrdia, že v tom majú prsty zlé sily.

K udalosti došlo 20. novembra v neskorých večerných hodinách. Oheň si v tom čase všimol vodič električky, ktorému akurát začínala prestávka. Zrazu začul silný krik a keď zbadal, čo sa deje, okamžite pribehol na pomoc. Obeť pritom nefajčila ani nijak inak nemanipulovala s ohňom.

"Vybehol som, strhol zo seba bundu a spoločne s jedným mužom sa pokúšal oheň uhasiť," opisuje vodič situáciu. Naokolo stálo ešte niekoľko ďalších ľudí, tí sa však len prizerali, ako muža zvierajú plamene.

O pár minút neskôr prišla sanitka, ktorá popáleného previezla do nemocnice. Podľa polície v nej bude musieť muž, ktorého totožnosť teraz zisťuje, stráviť niekoľko týždňov. Zatiaľ neexistuje podozrenie, že by išlo o trestný čin. Nie je známe, či bol muž členom nejakej sekty, ale objavili sa už informácie o tom, že mal byť posadnutý diablom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu