Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Kráska s božským telom si pre lásku zničila život!

Angie Sanclementeová to vedela pred fotografom
Angie Sanclementeová to vedela pred fotografom "rozbaliť" (Zdroj: wordpress.com)

BUENOS AIRES - Na šesť rokov a osem mesiacov väzenia odsúdil súd v Argentíne kolumbijskú modelku Angie Sanclementeovú za pašovanie kokaínu do Európy. Sanclementeová unikala argentínskej polícii päť mesiacov, než ju úrady vlani na jar chytili. Rovnaký trest v stredu dostali argentínsky priateľ modelky a jej strýko. Tridsaťjedenročná krásavica trvá na svojej nevine, napísala dnes agentúra AP.

Bývalá kolumbijská "kávová kráľovná krásy" popiera, že pomáhala svojmu priateľovi najímať krásne mladé ženy k tomu, aby pašovali drogy do mexického letoviska Cancúnu, odkiaľ narkotiká putovali do Európy. Šesť krásavíc, ktoré argentínska polícia postupne od decembra 2009 zadržala, Kolumbijčanku označili za šéfku celej údajnej pašeráckej organizácie. Vyšetrovatelia pracujúci na prípade ale v tej dobe AP upozornili, že jej úloha v celej záležitosti nie je preukázaná.

Sanclementeová, ktorá pochádza z kolumbijského mesta Barranquilla, vyhrala vo svojej krajine súťaž krásy National Coffee Queen v roku 2000. Korunku ale musela vrátiť po tom, čo sa prevalilo, že bola vydatá, čím porušila pravidlá súťaže.

Sanclementeová súdu pred stredajším vynesením verdiktu povedala, že sa prehrešila jedine svojou láskou k svojmu priateľovi a že do Argentíny prišla preto, aby sa vydala, a nie páchať trestnú činnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu