Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krásna Susann (†23) zomrela kvôli sexu na jednu noc!

Susann odmietla sexuálny návrh, Patrick R. ju zavraždil
Susann odmietla sexuálny návrh, Patrick R. ju zavraždil (Zdroj: facebook/bild.de)

PRAHA/BRATISLAVA - Keď mladá terapeutka Susann P. na ceste z diskotéky odmietla sex na jednu noc s reportérom rádia Patrickom R. (27), netušila, že si práve podpísala rozsudok smrti. Muž ju znásilnil, uškrtil a potom jej mŕtvolu spálil. Po vražde sa na svojom čine ešte snažil nechutne zarobiť.

V lese Lauenhainu v nemeckom Sasku, v polovici februára našli ohorenú mŕtvolu mladej ženy s červenými vlasmi, piercingom a tetovaním. Vyšetrovatelia skúmali miesto činu a vzápätí dorazili aj novinári. Medzi nimi aj rozhlasový reportér Patrick R. Robil rozhovory, fotil miesto činu a jeho stanica bola vždy o krok vpred pred políciou. Čoskoro sa ukázalo prečo.

Reportér Rádia Zwickau išiel 12. februára okolo štvrtej hodiny rannej z diskotéky, keď cestou stretol Susann P. Spýtal sa jej, či by s ním nechcela stráviť noc. "S tebou určite nie," odmietla rezolútne, čím si podpísala rozsudok smrti.

Patrick dievča najprv znásilnil a potom uškrtil. Jeho telo odtiahol do auta a odišiel s ním domov. "Položil som ju na svoju posteľ a zabalil ju do plachty," povedal vo svojej výpovedi. Potom ju odviezol do lesa, kde ju zapálil.

Po čine sa vydal do bytu obete, kde hľadal cennosti. Snažil sa, aby si polícia myslela, že išlo o lúpežnú vraždu. Nepočítal ale s tým, že vzorky jeho DNA už sú v databáze v súvislosti s nedávnym prípadom podpaľačstva. Rovnaké stopy našli na tele obete, čo reportéra usvedčilo. Informoval portál blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu