Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herec mal v tele parazita, v črevách mu nakládol vajíčka!

David si niekoľko týždňov poležal Zobraziť galériu (3)
David si niekoľko týždňov poležal

LONDÝN - David Walliams (40) už pre charitu vyzbieral milióny libier. Vždy kvôli tomu podstúpil výzvu, pri ktorej prekonával svoje fyzické i psychické schopnosti. Naposledy sa mu to však nevyplatilo; nepríjemné ochorenie mu poriadne znepríjemnilo život.

Populárny britský herec a spisovateľ sa v septembri pokúsil preplávať celú dĺžku anglickej rieky Temža, pričom výťažok z akcie bol určený pre dobročinnú organizáciu. Počas toho sa však nakazil giardiózou, čo je parazitárne ochorenie tráviaceho traktu ľudí i zvierat prenášané kontaminovanou vodou a potravou. Nepríjemný votrelec sa mu usídlil v črevách, kde nakládol vajíčka. Ich počet rástol každým dňom.

David začal zvracať, mal hnačky a cítil sa veľmi slabý. Pomohli mu až antibiotiká, ktoré ho opäť postavili na nohy. Potom však prišlo ďalšie zranenie. "Najprv som dostal giardiózu a keď som sa z nej konečne vylízal, praskla mi platnička. Nemohol som vôbec chodiť, tak mi lekár predpísal válium," hovorí. To však zaúčinkovalo priam zázračne a bolesti takmer úplne zmizli.

David je tak opäť vo výbornej forme a teší sa už na ďalšiu výzvu. Možno by sa mal však radšej držať na súši, aby sa mu znova nestalo, že mu v tele bude niečo parazitovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu