Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Knoxovej sexuálny zážitok z basy: Bachar chcel vedieť, ako to má rada!

Knoxová v sprievode polície Zobraziť galériu (2)
Knoxová v sprievode polície (Zdroj: isifa)

LONDÝN - Amanda Knoxová si už od utorka užíva slobodu. Z väzenia v Taliansku ju prepustili po tom, ako prokurátor nedokázal preukázať jej vinu v prípade vraždy britskej študentky. V týchto dňoch začínajú na povrch prenikať informácie o tom, že pobyt za mrežami jej kruto znepríjemnil jeden z bacharov.

Knoxová si počas štyroch rokov strávených v žalári písala denník. V ňom spomína aj rozhovory, ktoré viedla s jedným z väzenských strážcov. "Bola som pohoršená, keď som si uvedomila, že sa chce so mnou rozprávať o sexe. Zaujímalo ho všetko - s kým som to robila a ako to mám rada," stojí v zápisníku. Amanda sa zakaždým pokúšala zmeniť tému, muž sa však nedal odbiť a vypytoval sa jej stále na to isté.

Spomínaný zamestnanec väznice ju vraj taktiež často pozýval do svojej kancelárie na nočné "pokecy". Keď sa ho novinári spýtali, či sú slová Knoxovej pravdivé, priznal, že sa jej pýtal, koľko priateľov už mala. Tvrdí však, že o sexe ako prvá vždy začala rozprávať ona. Podľa mladej Američanky mu išlo o to, aby z nej vymámil čo najviac informácií o jej sexuálnom živote. Domnieva sa, že týmto spôsobom sa ju snažili vyšetrovať aj za mrežami. "Chcel ma vyprokovať, aby som začala reagovať podráždene. Jeho cieľom bolo porozumieť mojej osobnosti (osobnosti vrahyne, ako predpokladal)."

V denníku Knoxová píše aj o tom, ako ju bachar doprevádzal na pravidelných lekárskych prehliadkach. "Chodil tam so mnou dvakrát denne," uviedla. Na jednej z prvých, ktorú podstúpila len pár dní po nastúpení trestu, jej lekár oznámil, že je HIV pozitívna. Ďalšie testy však nákazu nepotvrdili.

Dvadsaťštyriročná Knoxová hneď po svojom prepustení odletela domov do Seattlu, kde trávi čas so svojou rodinou a priateľmi. "Chce sa zaradiť späť do života. Prešla si peklom, štyri roky vo väzení sú viac než dosť," povedal jej právnik Carlo Dalla Vedova.

Prokurátor Giuliano Mignini jej prepustenie nazval "obrovskou chybou". Hoci sa mu nepodarilo dokázať Knoxovej vinu, je presvedčený o tom, že vrahyňou Meredith Kercherovej bola práve ona. Prípad chce preto pohnať až na taliansky Najvyšší súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu