Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Plastická chirurgička vešala fotky nahých pacientok na internet!

Jedna z inkriminovaných fotiek
Jedna z inkriminovaných fotiek

ST. LOUIS - Predstavte si, že ste v práci alebo doma, surfujete na internete a zrazu narazíte na svoju fotku, na ktorej ste sporo oblečení, prípadne úplne nahí. Skupina amerických žien tvrdí, že sa im to stalo a vinia z toho svoju plastickú chirurgičku.

Sedem žien, ktoré v minulosti podstúpili skrášľovací zákrok, našlo na webe fotografie, ktoré ich zobrazujú pred a po operácii. Navyše sú pri tom uvedené aj ich mená. Chirurgička Michele Koová piatim z nich zväčšila prsia a ďalším dvom vykonala liposukciu v oblasti brucha.

Pacientky pred zákrokom síce písomne súhlasili s tým, že ich fotografie môže lekárka zverejniť na svojej webstránke, nie však spolu s ich menami. Neželali si totiž, aby bola ich identita odhalená.

"Mala som obchodné rokovanie v New Yorku. Po chvíli som si všimla, že sa ku mne všetci správali nejak divne. Keď mi kolegyňa povedala, že našli moje fotky na internete, bola som zhrozená," opísala nepríjemnú skúsenosť jedna zo žien.

Spolu s ostatnými poškodenými lekárku zažalovali a žiadajú odškodnenie. Koová vyhlásila, že "to, čo sa stalo ju mrzí, a že pravdepodobne došlo k nedorozumeniu s bývalým administrátorom jej webovej stránky".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu