Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Reportér v nasadení života: Natočil sa, ako mu strelili do oka!

Postrelený Hassan Waddaf Zobraziť galériu (2)
Postrelený Hassan Waddaf

JEMEN – Kameraman Hassan Waddaf natočil v hlavnom meste Sanaá vlastné postrelenie. Počas natáčania nebezpečnej prestrelky medzi odporcami vlády a vojakmi ho priamo na mieste zasiahla strela. Celú situáciu natočil na kameru.

Vojaci spustili paľbu na odporcov vládneho režimu na námestí, kde majú demonštranti od februára svoj hlavný protestný tábor. Hassana Waddafa počas prestrelky strelili priamo do oka, na čo spadol na zem a kamera zachytila, ako sa hlasno zvíja v bolestiach. Následne mu protestujúci vzali techniku z rúk a ako je vidieť na videu, zakrvaveného nešťastníka odviezli do nemocnice.

Prvé informácie zverejnené štátnou televíziou hovorili, že kameraman je mŕtvy. Aktuálne sa však hovorí o tom, že v kritickom stave leží v nemocnici v Sanaá.

Nebývalá vlna protivládnych protestov sa v Jemene začala ešte koncom januára a postupne sa rozšírila do celej krajiny. Opozícia požaduje odstúpenie prezidenta Alího Abdalláha Sáliha, ktorý je na čele krajiny už 32 rokov. Stret odporcov vlády a vojakov stál životy najmenej 50 ľudí a takmer 1000 je zranených.

Kameraman natočil vlastné postrelenie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu