Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dostala pozvánku na Facebooku, skončila ako sexuálna otrokyňa!

Mary Elizabeth Jonesová prežila peklo
Mary Elizabeth Jonesová prežila peklo

AUCKLAND - Mary Elizabeth Jonesová (39) si len veľmi nerada spomína na peklo, ktoré prežila po tom, ako sa prostredníctvom pozvánky na Facebooku prihlásila do školy bojového umenia. Namiesto tréningového kempu však skončila v izbe zamorenej chrobákmi, kde sa musela podvoľovať chúťkam sexuchtivých mužov.

"Považovala som to za jedinečnú šancu, ako sa učiť od tých najlepších," uviedla Mary pre novozélandský denník New Zealand Herald. Po prílete na Filipíny ju ale na letisku údajný predstaviteľ centra pre bojové umenia okradol a uniesol. Na neznámom mieste z nej potom spravil sexuálnu otrokyňu, ktorú denne "navštívili" niekedy až deviati zákazníci. Za súlož s Elizabeth platili v prepočte 84 eur.

"Bola som absolútne znechutená, správali sa ku mne akokeby som bola iba kus mäsa. Zničilo mi to život," povedala. Mary sa niekoľkokrát pokúsila aj utiecť, vždy sa to však skončilo nezdarom a následnou bitkou. Keď už kvôli celkovému zoslabnutiu organizmu nedokázala plniť priania zákazníkov, únoscovia ju vyhodili na ulicu v meste Manila. "Cítila som sa špinavá. V tej chvíli som si želala jediné - umrieť."

Elizabeth sa zo strašlivého zážitku spred piatich mesiacov momentálne zotavuje v Aucklande. Na chvíle plné fyzického i psychického utrpenia však nikdy nezabudne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu