Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Študentka sa udusila pri sado maso, priateľ ju priviazal k inej žene!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

RÍM - Talianske súdy obvinili štyridsaťdvaročného muža zo zabitia mladej študentky po tom, čo sa udusila počas praktikovania sadomasochistickej sexuálnej techniky zvanej shibari, ktorá má korene v Japonsku.

Soter Mule strávil osudnú noc popíjaním v bare v spoločnosti dvoch mladých žien, z ktorých jedna bola Paola Caputová, neskoršia obeť sexuálnej hry. Tá vraj navrhla, aby išli na parkovisko a trochu "pošpásovali".

Mule obe ženy pevne zviazal tým istým lanom. Jedna z nich však po krátkej chvíli omdlela, čo spôsobilo, že lano sa ešte viac naplo a Caputová sa zadusila. Soter sa ju snažil zachrániť tým, že šnúru rýchlo prerezal. Privolaná záchranka však už mohla len konštatovať smrť. Paolinu kamarátku hospitalizovali vo vážnom, ale nie život ohrozujúcom stave.

Polícia najprv Muleho podozrievala z vraždy, potom však obvinenie zmenila na zabitie. "Nikto nikoho k ničomu nenútil. Obidve (Paola i jej priateľka) s tým súhlasili, nič som nerobil proti ich vôli. Bola to hrozná nehoda," uviedol Soter počas výsluchu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu