Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muža pri kopaní základov privalili dve tony betónu!

Paula privalil betón Zobraziť galériu (3)
Paula privalil betón

NEWPORT - Brit Paul Colletta (46) mal obrovské šťastie, keď sa pri kopaní základov skleníka na záhrade na neho zrútil betónový blok o hmotnosti dvoch ton. Akoby zázrakom neutrpel žiadne zlomeniny, len menšie vnútorné krvácanie v oblasti nadobličiek a škrabance.

K nehode došlo uplynulý víkend na anglickom ostrove Isle of Wight. Namiesto toho, aby Paul ihneď privolal záchranku, volal ako prvej svojej manželke Liz, aby jej povedal, že "veci nejdú podľa plánu".

Žena rýchlo pribehla z práce domov, susedia však medzitým počuli Paulove zúfalé výkriky o pomoc a zavolali zdravotníkov. Požiarnikom trvalo štyridsať minút, kým muža z betónového zajatia pomocou airbagov a špeciálneho zariadenia vyslobodili. Muža potom previezli do nemocnice v hlavnom meste Newport.

"Mohol som zomrieť, som veľmi šťastný, že som vyviazol len s malými poraneniami," hovorí Paul, ktorý jedného zo susedov požiadal, aby ho na pamiatku odfotografoval, ako leží zavalený betónom. Angličan bol kedysi vzpieračom a aj po rokoch má pomerne dobre vypracované telo. Podľa Liz mu práve tento fakt zachránil život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu