Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Právnička na nablýskanom Lexuse uviazla v čerstvom betóne!

Vodička ignorovala výstražné kužele a takto dopadla Zobraziť galériu (2)
Vodička ignorovala výstražné kužele a takto dopadla (Zdroj: galactica216/reddit)

HOUSTON/BRATISLAVA - Keď sa žena v americkom Houstone, štát Texas, pokúšala s autom otočiť na ceste plnej robotníkov, mohla sa dovtípiť, že niečo nie je v poriadku. Zistila to až po tom, keď jej vyleštený Lexus zapadol v čerstvom betóne.

Miestna polícia sa o kurióznej situácii dozvedala na základe telefonátu vo štvrtok o pol deviatej ráno, keď volajúci oznámil, že Lexus uviazol v práve dokončenom úseku cesty. Auto sa podľa neho pokúsilo prejsť cez betón napriek jasnému označeniu oranžovými kužeľmi.

Vodička, ktorá zostala v aute, sa stala terčom posmeškov užívateľov, ktorí komentovali fotografie zverejnené na internete. Vtipálkovia sa neubránili ani známej filmovej vete, ktorá je spojená s mestom: "Houston, máme problém." Iní zase špekulovali, že tak urobila preto, aby si nezničila topánky.

Podľa svedka však išlo o nariadenie polície kvôli ženinej bezpečnosti. Do 20 minút sa podarilo vozidlo odstrániť a o ďalších 15 bola ulica opäť opravená.

Tmavý Lexus GS, ktorý sa predáva po 70-tisíc dolárov, mal texaské značky a podľa The Houston Press patrí istej právničke.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu