Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Z deviateho poschodia dopadol na betón a žije!

Angelo má kov takmer všade Zobraziť galériu (2)
Angelo má kov takmer všade

LONDÝN/BRATISLAVA - Človek by si myslel, že pád z deviateho poschodia paneláku na betón nemôže nikto prežiť. To však nie je prípad Angela Nicotra (22) z anglického Birminghamu, ktorý podviedol smrť, hoci si pri páde z 30-metrovej výšky dolámal takmer každú kosť v tele.

Previezli ho do nemocnice, kde sa podrobil ôsmim operáciám, ktoré dali dokopy jeho roztrieštené členky, panvu, ramená, päty aj čeľusť. Samotný pohľad na dovtedy svalnatého muža bol hrozný.

Ale teraz, tri mesiace po nehode je konečne pripravený opustiť liečebné zariadenie a stráviť viac času doma so synom. Taktiež sa rozhodol presťahovať do nového bytu, tentokrát na prízemí.

Mladík uviedol, že v čase nešťastia užil prášky na spanie, kvôli problémom vo vzťahu a neschopnosti nájsť si prácu, ktoré mu spôsobili depresiu. "Myslím, že som musel mať halucinácie. Nemôžem si vôbec spomenúť na pád, iba na prebudenie v nemocnici," hovorí Angelo, ktorý mal zlomené, čo sa dalo.

Dve kovové tyče prechádzali cez jeho panvu a on ani len netušil, či ešte niekedy bude chodiť. "Ale ja som prežil a to ma viedlo k zamysleniu sa nad životom a všetkým, čo mám. Mám syna a budem tu pre neho," dodáva.

Podľa chirurga môže byť mladík rád, že je vôbec nažive. Zložité operácie zaviedli kolíky do všetkých jeho údov, vrátane špeciálnych prútov, ktoré vpravilli jeho kosti na pôvodné miesto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu