Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Chlapec sa opil, dal si jointa a vybral sa znásilňovať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BRNO - Mladík z Brna, ktorý ledva dosiahol plnoletosť, už stihol spôsobit dlhoročnú traumu niekoľkým ženám. Za sexuálne útoky v 16-tich rokoch vyfasoval podmienečný trest a terapiu. Po čase ho však z liečebne prepustili, pretože podľa lekárov nepredstavoval nebezpečenstvo. Mýlili sa.

Ako uviedli českí policajti na svojej stránke, krátko potom, ako sa mladík ocitol na slobode, v moravskej metropole sa udiali dva útoky na ženy.

Mladík sa v júli opil a začali sa v ňom prebúdzať sexuálni démoni. Počkal si na staršiu ženu, ktorá sa vracala z reštaurácie a napadol ju. Hrozil jej, že ju zabije, ak sa mu nepoddá. Vydesenú ženu potom brutálne znásilnil.

A auguste sa situácia opakovala. K niekoľkým pollitrom piva si chlapec tentokrát zapálil aj jointa. Vrhol sa na ďalšiu ženu. Tá však mala väčšie šťastie, podarilo sa jej vytrhnúť z jeho zovretia a ujsť. Prišla len o telefón a osobné veci.

Policajti, ktorí prípad vyšetrovali, si mladíka vytipovali na základe jeho minulosti ako možného páchatela. Trafili do čierneho a minulý týždeň skončil v putách. Keďže je plnoletý, vek mu už nižší trest nezabezpečí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu