Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Policajt v uniforme posexoval ženu na kapote auta!

Policajt netušil, že ho pri intímnych chvíľkach natáča kamera
Policajt netušil, že ho pri intímnych chvíľkach natáča kamera (Zdroj: santa fe county sheriff office)

SANTA FE/BRATISLAVA - Policajta v americkom štáte Nové Mexiko vyhodili zo zamestnania po tom, čo ho bezpečnostná kamera pristihla, ako si užíva sex s neznámou ženou na kapote auta. Skryté zariadenie, ktoré malo natočiť vandalov nehnuteľností, sa dôstojníkovi v uniforme postaralo o viac než 5 minút slávy.

Fotografie zobrazujú Berta Lopeza v nie veľmi policajnej úlohe milovníka, ktorý si rád užíva erotiku v prírode a nevadí mu ani prítomnosť malej čivavy pod jeho nohami.

Románik sa mal odohrať v blízkosti mesta Santa Fe koncom júla alebo začiatkom augusta a hoci podľa vnútorného vyšetrovania nespáchal muž žiadny trestný čin, prepustili ho z práce. Policajní úradníci nechceli odpovedať, či bol v čase incidentu v službe.

Popreli aj to, že by pohlavný styk mal byť výmenou akokoľvek súvisiacou s policajnou profesiou alebo vymáhaním práva. "Je to trápna situácia pre oddelenie, ale musíme mať na pamäti práva zamestnanca a poskytnúť mu spravodlivý proces, takže udalosť nebudeme ďalej komentovať," povedal hovorca seržant Tim Johnson.

Oddelenie taktiež odmietlo odhaliť totožnosť ženy a podrobnosti jej vzťahu s dôstojníkom. Náruživec má 30 dní na odvolanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu