Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nahý párik si užíval sex v parku pred očami batoľaťa!

Batoľa lozí pri dvojici, ktorá sa pri sexe nenechá rušiť. Zobraziť galériu (2)
Batoľa lozí pri dvojici, ktorá sa pri sexe nenechá rušiť.

VIEDEŇ – O tom, že láska nepozná hranice, sa pred pár dňami presvedčili návštevníci vo viedenskom zámockom parku. Dvojica opitých exhibicionistov si totiž vychutnával bláznivý sex za bieleho dňa, pričom vyzlečená žena okolo seba blažene vyzývala ostatných, aby sa pridali k nim. Vrcholom drzosti a bezohľadnosti vyvádzajúceho páriku bolo, že len pár metrov od neho sa hralo batoľa.

Zážitok z minulej stredy si návštevníci parku v centre rakúskeho hlavného mesta budú určite ešte dlho pamätať. Informoval o tom rakúsky portál krone.at. Teplota okolo 30 stupňov, na oblohe ani obláčik. Muž, ktorý do parku prišiel na prechádzku, spozornel po tom, ako zbadal vyzlečenú ženu potuženú alkoholom len v tangáčoch vyliezať na svojho partnera. Muž pohotovo vytiahol svoj mobil, na ktorý urobil zábery podarenej dvojice, ktorá sa od seba nie a nie odlepiť.

Partner opitú ženu dokonca doviedol do takého stavu, že tá bez zábran vzdychala a vyzývala ostatných, aby sa pridali k nim. A to len pár metrov od loziaceho batoľaťa, ktorého rodičia zrejme celú situáciu vzali viac než športovo. Svoje dieťa totiž nechali ďalej popri nich loziť.

A aby toho nebolo málo, hlavná aktérka sa rozhodla z divadla vyťažiť kapitál. Po tom, čo párik skončil, sa úplne nahá rozbehla za cyklistom od ktorého chcela 20 eur za to, že sa vystrájaniu prizeral.


Je sex na verejnosti trestný čin alebo priestupok?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu