Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Černoška žila s falošnou identitou 15 rokov ako beloška!

Afričanka žila 15 rokov pod iným menom
Afričanka žila 15 rokov pod iným menom

MANCHESTER - Jedna je biela, narodená na západe Anglicka. Druhá je čierna a podľa všetkého pochádza z Nigérie. Napriek už na prvý pohľad jasným rozdielom dokázala Afričanka neuveriteľných 15 rokov žiť pod cudzím menom a cestovať s britským pasom. Stačil jej k tomu rodný list, ktorý Angličanke ukradla.

Na podvod sa prišlo až po tom, ako si Carol Anne Keastová chcela predĺžiť platnosť svojho cestovného dokladu. Zostala poriadne šokovaná, keď ju polícia začala vypočúvať a snažila sa overiť jej identitu.

Po predložení občianskeho preukazu a iných dokladov, ktoré dokazovali, že je naozaj tou, za ktorú sa vydáva, vyhlásili policajti pátranie po neznámej žene afrického pôvodu. Netrvalo dlho a údajnú ilegálnu imigrantku dolapili v španielskom meste Marbella.

Afričanku, ktorá stále odmieta prezradiť svoju pravú identitu, odsúdili na deväť mesiacov nepodmienečne. Trest si začala odpykávať tento týždeň. Dokonca ani jej partner, istý filmový producent, netušil, že žena, s ktorou žije, je niekto úplne iný.

"Je to naozaj zvláštne. Moje meno je totiž pomerne nezvyčajné a navyše tá žena je odo mňa o takých 20 rokov mladšia a je inej rasy. Ako si preboha mohla myslieť, že jej to prejde, a že si to nikto nevšimne?!," zamýšľa sa nad celou situáciou Carol.

Úrady podvodníčku nebudú môcť vyhostiť z krajiny dovtedy, kým nezistia kto v skutočnosti je.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu