Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Postihnutého syna 8 týždňov držal v krabici!

Johan žil v krabici dva mesiace
Johan žil v krabici dva mesiace

LA PAZ - Kanaďana žijúceho v bolívijskej provincii Santa Cruz úrady obvinili z toho, že svojho mentálne postihnutého syna zatvoril do drevenej krabice - ako trest za to, že ukradol kurčatá.

Dvadsaťjedenročný Johan Knelsen v krabici s rozmermi 3 x 1,8 metra nedobrovoľne strávil dva mesiace. Zhrozená polícia ju po príchode do domu prikázala mužovi otvoriť. Vo vnútri objavila nahádzané vankúše a fľaše s močom. Na mieste nechýbali ani pohotoví reportéri, ktorí ešte predtým, ako chlapec vyliezol z krabice, s ním stihli spraviť rozhovor.

"Išiel som von a keď som sa vrátil domov, rodina bola na mňa nahnevaná kvôli kurčatám, čo som zobral. Nejakí ľudia ma zviazali a dali sem," povedal Johan.

Rodina vraj patrí k Mennonitom, skupine veriacich, ktorí dodrživajú veľmi prísne pravidlá, okrem iného sa musia vyhýbať modernej technológii. Toto náboženstvo je v Bolívii pomerne rozšírené. V roku 2009 polícia ôsmich členov Mennonitskej cirkvi obvinila z toho, že na svojej usadlosti znásilnili najmenej 60 žien.

Chlapec žil v krabici

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu