Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Syna kvôli známkam nechal stáť v mraze a oblieval ho ľadovou vodou!

David Cecil
David Cecil

HILLSBORO - Davida Cecila z amerického štátu Oregon tento týždeň odsúdili na šesťročné väzenie za to, že kvôli zlým známkam šikanoval vlastného syna.

Tyranský otec ho minulú zimu pri teplote pohybujúcej sa okolo nuly nechal stáť vonku len v spodnej bielizni a ponožkách a oblieval ho vedrami ľadovej vody. Utrpenie jedenásťročného Montgomeryho zvyšoval tým, že do jeho blízkosti umiestnil ventilátor, ktorý napomáhal prúdeniu studeného vzduchu a ešte ho k tomu bil kusom dreva.

Päťdesiaťročného Cecila vraj vytočili známky, ktoré syn priniesol zo školy. Podchladeného chlapca našiel vonku jeho sused, ktorý mu okamžite poskytol teplé oblečenie a privolal políciu.

Chlapec sa počas nedávneho pojednávania stretol so svojím otcom prvýkrát odvtedy, čo ho polícia zadržala. "Chcem sa ho spýtať na jednu vec. Prečo," povedal Montgomery chvejúcim sa hlasom na súde.

Cecil uviedol, že za jeho správanie môže "diabetický problém". Vraj bola jeho "hladina cukru príliš nízka a to potom ovplyvnilo jeho úsudok". Synovi sa ale nakoniec ospravedlnil a povedal, že ho to veľmi mrzí, a že ho má rád. Súd ho za týranie dieťaťa poslal do väzenia na päť rokov a desať mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu