Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Ohrdnutý milenec expriateľke adresoval 17 000 hovorov a správ!

Glynn Johnson
Glynn Johnson

PLYMOUTH - Ohrdnutý milenec Glynn Johnson sa po rozchode s priateľkou odmietol zmieriť s tým, že mu žena nechcela umožniť kontakt s vlastnými deťmii. Začal ju preto bombardovať telefonátmi a sms správami, ktorých v priebehu roka poslall 17-tisíc!

Dvadsaťjedenročného mladíka opustila priateľka, s ktorou žil od roku 2007, po narodení ich druhého dieťaťa. Začalamu robiť problémy ohľadom starostlivosti o deti a nechcela mu dovoliť, aby ich navštevoval.

To muža rozčúlilo a začal jej vyvolávať a vyhrážať sa. Každý deň expriateľke posielal niekoľko desiatok sms správ a odkazy jej nechával aj na sociálnej sieti Facebook. Podľa prokurátorky Julie Coxovej sa stal "manipulatívnym a násilníckym".

Žena ho preto ohlásila polícii a tá ho obvinila z obťažovania. Johnsonov obhajca na súde uviedol, že "jeho klient síce nevyvrátil slová, ktoré povedal, ale žiadnu zo svojich vyhrážok neuskutočnil".

Podľa sudcu malo neustále otravovanie nechcenými telefonátmi a "smskami" na ženu silný psychologický dopad. Momentálne sa rozhoduje o výške a forme trestu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu