Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Brat (12) každý týždeň znásilňoval iba 4-ročnú sestričku!

ilustračné foto
ilustračné foto

SYDNEY/BRATISLAVA - Chlapec z Tasmánie si začal sexuálny vzťah so svojou malou sestrou, keď mala iba štyri roky, pričom ju znásilňoval aspoň raz za týždeň ďalšie tri. Dievčatku, ktoré nechápalo, o čo ide, spôsobil doživotnú traumu. Za tieto zverstvá však v súčasnosti 22-ročný mladík odišiel zo súdu iba s podmienkou.

Sudca Alan Blow uviedol, že zločil mal na dievča (14) ničivý dopad. "Znásilnenia boli bolestivé, má nočné mory a stále potrebuje psychologickú pomoc," povedal.

Na druhej strane mladík prežil traumatizujúce detstvo a dospievanie. Jeho matka zomrela na rakovinu a sexuálnym vplyvom bol vystavený už v mladom veku bez toho, aby mal nejakú rodičovskú kontrolu. 

Už v roku 2006 dostal podmienečný trest za sexuálne napadnutie nevlastnej matky.

Za opakované dlhoročné znásilňovanie vlastnej sestry ho súd poslal do väzenia na dva roky, ale opäť iba s trojročnou podmienkou. Jeho meno bude taktiež uvedené v registri sexuálnych delikventov a musí podstúpiť liečbu. 

Sudca svoje rozhodnutie odôvodnil tým, že mladík sa za svoj čin kajal a nie je už tou istou osobou ako predtým. Odvtedy údajne urazil dlhú cestu. Má dobrú prácu, nepije, nemá problémy s drogami a žije v stabilnom prostredí s príbuznými. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu