Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Po záhadnej smrti manželky začal znásilňovať dcéru (16)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/OSTRAVA - Príšerné pomery vládli v rodine invalidného dôchodcu (72) z Ostravy. Muž, ktorému za záhadných okolností zavraždili manželku, sa po jej smrti "preorientoval" na svoju dcéru. Mal ju znásilňovať od roku 1983!

Všetko sa začalo ešte v roku 1948, keď mužovi prešiel cez nohu prívesný vozík. Dostal protézu a začal byť presvedčený, že už nikdy nebude mať deti. Napriek tomu sa oženil a manželka mu porodila päť potomkov. V roku 1983 ju však zavraždili a tento čin nikdy neobjasnili.

Dôchodca si začal svoje chúťky ukájať na jednej zo svojich dcér, ktorá mala vtedy len 16 rokov. Porodila mu dokonca dve deti. Tie sa o hroznej pravde dozvedeli až nedávno. Celý život si mysleli, že ich matka je ich sestra.

Súd vyniesol v tomto prípade zatiaľ len jeden verdikt. V roku 2008 dostal dôchodca podmienku za incest - súlož medzi príbuznými. Dcéra sa mu ale v tej dobe podvolila už dobrovoľne. Z dlhodobého znásilňovania sa starcovi podarilo "vyzuť". Súd ho vyhodnotil ako premlčané.

Štátna zastupkyňa sa však odvolala. Ostravský krajský súd sa tak prípadom začal zaoberať opäť a dôchodca si dnes vypočuje rozsudok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu