Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Batoľa sa na smrť obarilo v 6 cm vriacej vody!

Katelyn Seersová mala iba 17 mesiacov
Katelyn Seersová mala iba 17 mesiacov

LONDÝN/BRATISLAVA - Leanne Seersová (35) chcela okúpať svoju 17-mesačnú dcéru, a tak otvorila kohútiky a odišla na záchod. O chvíľu začula neľudský plač svojho dieťatka. Keď dobehla späť, našla ho, ako stojí vo vani v šiestich centimetroch vriacej vody.

Tragédia sa stala ešte vo februári 2007 v anglickom Barringtone, zatiaľ čo manžel David bol v práci. Leanne vo vyhlásení uviedla, že Katelyn potrebovala kúpeľ, lebo si pri jedle so svojimi ďalšími tromi súrodencami votrela do vlasov ryžu. 

V kúpeľni najprv otvorila oba kohútiky, keď odchádzala na záchod studenú vodu zastavila a nechala tiecť iba teplú. Podľa jej slov voda v tom čase nebola ani horúca, ani príliš hlboká.

Osemročnej dcérke nakázala, aby na svoju malú sestričku dávala pozor. Nešťastie však nedalo na seba dlho čakať. Keď matka dobehla do kúpeľne, naskytol sa jej príšerný pohľad. Vo vriacej vode stálo jej dievčatko iba v košielke a plienke.

Leanne vybrala Katelyn a zabalila ju do mokrého uteráka, kým privolala svojho suseda. Ten jej povedal, aby okamžite zavolala záchranku.

Dve sanitky prišli behom niekoľkých minút a odviezli ich do nemocnice. Lekári zistili popáleniny na 30 percentách tela 
a všimli si, že dieťaťu srdce tĺklo 200-krát za minútu. Malo teplotu okolo 39,5 stupňov Celzia a v ďalších piatich dňoch ešte stúpla. 

Previezli ho do inej nemocnice v Bristole, ale zomrelo po tom, ako mu prestalo biť srdce. Patológ ako príčinu smrti určil septický šok kvôli popáleninám na rukách a nohách. Našiel tri druhy baktérií, ktoré mohli spôsobiť zapálenie rán. Kvôli infekcii Katelynin krvný tlak klesol a zvýšila sa tepová frekvencia.

Vyšetrovanie smrti pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu