Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Batoľa sa obesilo na šnúrke od žalúzií

Caden bol veselý chlapček
Caden bol veselý chlapček

LONDÝN/BRATISLAVA - Caden Laine (21 mesiacov) tragicky zomrel po tom, čo sa uškrtil na šnúrke zo žalúzií vedľa postieľky, ktorú zdieľal so svojím dvojčaťom. Skôr ako stihla matka prísť, vyšplhal sa na komodu a zamotal do nylonu.

Danielle (23) svoje deti opustila iba na pár minút, aby im doniesla z kuchyne trochu mlieka pred spaním. Keď sa vrátila do miestnosti, našla už chlapčeka visieť. Hoci okamžite zavolala záchranku, po príchode do nemocnice ho prehlásili za mŕtveho.

"Bol to jedinečný chlapec, môj malý anjel a zrazu je preč, nechcem, aby sa to komukoľvek stalo znovu. Cnie sa mi za ním, milovala som ho z celého srdca a budem ho milovať navždy. To je to, čo som mu vždy hovorila pred tým, než išiel do postele," uviedla matka, ktorej zostali ešte dvaja synovia.

Cadenov otec Tony (31), ktorý nežije s rodinou, dorazil do nemocnice po tom, čo mu Danielle zavolala. Prišiel však neskoro. "Mám pocit, ako by mi niekto vytrhol srdce. Ak by som mohol otočiť vypínačom a ležať tam miesto neho, urobil by som to," hovorí obetavý muž.

Smútiaci pár z anglického Plymouthu chce teraz varovať aj ostatných rodičov pred nebezpečenstvom žalúzií v snahe zabrániť ďalším úmrtiam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu