Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bábätko sa zatúlalo do trezoru, vyslobodili ho po 4 hodinách!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

WASHINGTON - Štrnásťmesačné americké dievčatko sa v piatok zatúlalo mame počas návštevy starej mamy, ktorá pracuje v banke a strávilo niekoľko napätých hodín uzamknuté v bankovom trezore s časovým spínačom.

K incidentu došlo v Conyers v spádovej oblasti Atlanty v čase, kedy banka zatvárala na noc. Pracovníci banky pumpovali batoľaťu do trezoru čerstvý vzduch, kým privolaný zámočník uplakané dieťa po asi štyroch hodinách v piatok večer vyslobodil, informovala dnes polícia. Podľa vyjadrenia úradov sa predtým bez úspechu batoľa z trezoru pokúšala dostať polícia a požiarnici.

Náčelník polície v Conyers Gene Wilson opísal novinám Atlanta Journal-Constitution piatkovú situáciu v banke ako "veľmi napätú", keď záchranári pumpovali čerstvý vzduch do trezoru banky. Dieťa zbadali na bezpečnostných kamerách vnútri trezoru, ktorý má časovanú zámku, povedal Wilson. A dodal, že zámočník ju musel veľkou vŕtačkou rozlomiť. Dievčatko vraj dlhý pobyt v trezore prežilo bez ujmy na zdraví, potrebovalo iba čistú plienku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu