Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Muža poslali za sex na výstave do pracovného tábora!

Cheng Li a jeho výion
Cheng Li a jeho výion

LONDÝN/BRATISLAVA - Čínskeho umelca Chenga Liho (57) zatkli štyri dni po verejnom sexuálnom akte na výstave vo východnom Pekingu. Súd jeho prevedenie a myšlienku zjavne nepochopil a poslal muža na 12 mesiacov do pracovného tábora, kde môže premýšľať, čím rozhneval úrady.

Šou, pri ktorej Cheng súložil so ženou pred starostlivo vybraným malým zhromaždením, údajne spôsobila "chaos" a "verejný rozruch". Úradníci tvrdia, že výstava bola očividným pokusom o spôsobenie nepokoja v hlavnom meste.

Podľa súdnych záznamov získaných z portálu hugchina.com sa komisia rozhodla pre trest ročnej prevýchovy "prostredníctvom práce".

Chengov právnik uviedol, že cieľom výstavy bol výsmech prekomercializovaného charakteru súčasného umenia a predvedenie krásy aktu lásky. Povýšil ho tým na úroveň, ktorá nie je špinavá, škaredá či zlá.

Množstvo umelcových priateľov a rodina, vrátane jeho manželky, jeho čin bránia: "Hovoril so mnou o svojom ​​pláne vopred a z toho, čo mi povedali iní ľudia, nevidím, že by urobil niečo, čo prekročilo hranicu umenia (k zločinu)."

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu