Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škandál na škole: Striptérky predvádzali princípy etiky!

ilustračné foto
ilustračné foto

LONDÝN/BRATISLAVA - Profesor Jack Rappaport (57) z univerzity vo Filadelfii poňal prednášku o podnikateľskej etike veľmi svojsky a zavolal na ňu aj striptérky. Ak sa študenti chceli dostať na seminár, museli zaplatiť 150 dolárov. Exotické tanečnice v bikinách, minusukniach a vysokých podpätkoch potom žiakom previedli svoje umenie. Pedagóga suspendovali.

"Striptérky si robili svoju zvyčajnú prácu. Bol som prekvapený, keď začali tancovať. Myslel som si, že sú tam iba pre efekt, ako to prednášajúci spomínal," uviedol jeden zo študentov pre médiá. 

Rappaport, ktorý učil na univerzite 22 rokov, bol známy pre jeho nekonvenčnú výučbu. Keď chcel žiakom demonštrovať prípady štastiky, zaviedol ich stávkovať na konské dostihy. V tomto prípade mu malo ísť o praktickú simuláciu platónovskej a hegeliánskej etiky v podnikateľskej praxi.

"Štúdium" po 45 minútach ukončil dekan, ktorý vstúpil do triedy, aby zistil, čo sa tam deje. Podľa hovorcu školy začalo rozsiahle vyšetrovanie, ktoré má zistiť, čo sa stalo a kto je za to zodpovedný. Kým nie je ukončené, nechce sa k prípadu vyjadrovať, či dokonca niekoho predčasne obviňovať.

Na webových stránkach RateMyProfessors.com študenti opísali Rappaporta od "veľkého inštruktora" až po "ľahké A". Jeden žiak poznamenal: "Veľmi zvláštny človek. Miluje hazard, konské dostihy a striptízové kluby. O vyššie uvedených rozpráva neustále."

Rappaport odmietol dať k prípadu svoje stanovisko. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu