Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žena dosiahla orgazmus na vyučovaní, predmet zrušili!

S touto sexuálnou pomôckou malo dôjsť k vyvrcholeniu Zobraziť galériu (2)
S touto sexuálnou pomôckou malo dôjsť k vyvrcholeniu

CHICAGO/BRATISLAVA - Študenti prestížnej Northwestern University v americkom Chicagu už nebudú môcť navštevovať obľúbené hodiny ľudskej sexuality po tom, ako ich vyučujúci pozval na živú erotickú šou. Pri nej muž naživo privodil žene orgazmus pomocou falickej pomôcky.

Témou problémového dňa bolo zväzovanie partnerov a ďalšie fetiše. Po tom, ako vedenie zrušilo vyučovanie, učiteľ vyzval svojich študentov, aby v škole zostali a počkali na demonštráciu sexuálnych pomôcok a ženského orgazmu.

V aule univerzity sa zišlo asi 100 študentov, keď exhibicionistický pár začal svoje predstavenie. V rámci neho sa žena vyzliekla a jej partner ju priviedol k orgazmu s pomôckou, ktorá vyzerala ako elektrická chvostová píla. Avšak namiesto pílového listu bol na nej namontovaný predmet falického tvaru. O "praktickej hodine" sa začalo okamžite hovoriť a vedenie univerzity sa stalo terčom kritiky zo strany rodičov aj akademickej obce.

"Hodiny ľudskej sexuality ponúkajú aj rôzne vysokoškolské semináre iných univerzít a Northwestern University preskúmava, ako by takéto hodiny čo najlepšie zapadli do študijného plánu univerzity," uviedol predstaviteľ školy Alan Cubbage prostredníctvom vyhlásenia. Ako dodal, učiteľ ľudskej sexuality John Michael Bailey bude mať v budúcom školskom roku "iné učiteľské úlohy". 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu