Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexuchtivý párik si to rozdával na streche univerzity!

Exhibicionisti sexovali na okraji strechy Zobraziť galériu (4)
Exhibicionisti sexovali na okraji strechy

LONDÝN/BRATISLAVA - Stovky divákov boli svedkami sexu mladej dvojice, ktorá si ho užívala na streche univerzity v Južnej Kalifornii. Párik mal zjavne sklony k exhibicionistizmu, keďže sa na vrchole 12-poschodovej budovy vôbec nesnažil ukryť. Pikantné fotografie aktu však pobúrili vedenie školy.

Budova, na ktorej k "incidentu" došlo, je druhá najvyššia na akademickej pôde a ich stretnutie sa konalo za denného svetla. Namiesto toho, aby sa utiahli viac do súkromia, postavili sa tam, kde boli všetkým na očiach.

Pár zatiaľ neidentifikovali, ale bratstvo Kappa Sigma pripustilo, že muž na fotografiách je ich členom. Podľa školských novín mu bolo pre nevhodné správanie členstvo pozastavené. Totožnosť ženy zostáva záhadou, ale univerzita odmieta, že ide o ich študentku. 

"Zdesení z akcie spojenej s osobami na fotografiách, budeme neúnavne pracovať na zvratení takýchto negatívnych stereotypov, ktoré sú tu zvečnené," uviedol predseda univerzitných bratstiev. "Sme rovnako zdesení z činu študentov zapojených do incidentu a chceme, aby bolo jasné, že v žiadnom prípade neospravedlňujeme činy, ktoré nastali," dodáva hovorca školy.

Univerzita sa ešte nerozhodla, ako bude v prípade postupovať. Podľa jedného z blogov, na ktorom sa šíria rôzne neoverené informácie, údajne študent mesiac predtým poslal e-mail, v ktorom vyhlasoval, že ženy považuje za "objekty" a "ciele".

Nie je jasné, kto fotografie urobil, ale obrázky sa nakoniec dostali aj na Facebook. Pravdepodobne ich fotil niekto, kto mal dobrý výhľad, keďže sa párik musel nachádzať približne na úrovni jeho očí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu