Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Štyri roky po zmiznutí Maddie: Stále ju môžeme nájsť!

Maddie McCannová
Maddie McCannová

ROTHLEY - Rodičia malej Madeleine McCannovej sa včera pri príležitosti dnešného štvrtého výročia jej zmiznutia poďakovali za podporu ľudí a vieru v to, že sa dievčatko jedného dňa podarí nájsť.

"Stále ju môžeme nájsť," uviedla Kate McCannová (43) na stránke venovanej Maddie. "Sme naozaj vďační, že ľudia na nás nezabudli a stále nám prejavujú svoju podporu."

Matka má stále v živej pamäti deň, kedy svoju dcérku videla naposledy. "Je to akokeby sa to stalo včera. Každý deň dúfam, že sa zajtra niekde objaví. Už sú to ale dlhé štyri roky čo sa tak nestalo."

Smutné výročie strávia McCannovci v kruhu rodiny a priateľov. Kate sa chystá do kostola kde majú za Maddie slúžiť omšu. Žena taktiež dúfa, že sa vďaka knihe, ktorú o zmiznutí dcérky napísala, podarí zhromaždiť nové informácie.

Malá Maddie zmizla 3. mája presne pred štyrmi rokmi z apartmánu v portugalskom letovisku Algarve. Dievčatko údajne videli na viacerých miestach v rôznych kútoch sveta, tieto správy sa však nepodarilo potvrdiť. McCannovci si najali súkromných detektívov, ktorí mali pomôcť pri pátraní, doteraz sa tak ale nestalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu