Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bizarná nehoda: Tínedžerke (19) uhoreli pri grilovaní nohy!

Lindsey Plantová
Lindsey Plantová

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličan Chris Flintoff (19) nešťastnou náhodou polial svoju priateľku benzínom, ktorým sa snažil zapáliť oheň pri grilovaní. Lindsay Plantová utrpela pri bizarnej nehode popáleniny na 36-percentách nôh a čaká ju transplantácia kože.

Chris priniesol ku grilu misku s benzínom, aby trochu napomohol ohňu. Plamene však vyšlahli do takej výšky, že mu popálili ruky, a tak mladík nádobu zahodil za seba. Zabudol, že na tom mieste sa nachádza jeho priateľka, ktorá si išla pre mobil. Horiacim benzínom polial jej nohy.

Na majetok v anglickom Walsalle privolali v sobotu popoludní záchránku aj hasičov. Dievča na mieste ošetrili a vrtuľníkom previezli do nemocnice v Birminghame.

"Lindsey je tak roztomilá a krásna dievčina. Každý v rodine ju má rád. Sú spolu už dva roky, je to hrozné. Študuje právo na univerzite a prajem jej iba to najlepšie," hovorí chlapcov dedko Roland Poole, ktorého nešťastie tiež zasiahlo. 

Hovorca hasičov Bill Gough varoval, že ľudia by nikdy nemali používať benzín, petrolej alebo iné vysoko horľavé kvapaliny na grilovanie. "Dochádza k veľmi prudkej reakcii. Keď použijete benzín, je to takmer výbušnina." Rodinám odporúča mať vždy po ruke vedro vody, piesku alebo záhradnú hadicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu