Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Účtovník (55) sa takmer ugriloval na smrť: Namiesto hlavy ohnivá guľa!

Stevove zranenia vyzerali vážne Zobraziť galériu (3)
Stevove zranenia vyzerali vážne (Zdroj: profimedia.sk)

NEWCASTLE - Účtovník Steve Davies môže byť rád, že žije. Pri nedávnej grilovačke totiž utrpel hrozivé popáleniny, keď po naliatí urýchľovača horenia vzbĺkol v ohnivú guľu. Hoci prvé dojmy vyzerali naozaj desivo, muž z anglického grófstva North Yorkshire sa pomaly zotavuje.

Päťdesiatpäťročný Steve sa pred pár týždňami so ženou povedal, že si ugrilujú niečo dobré v záhrade za domom. Brit rozložil gril, pripravil uhlie a zapálil ho. Nič sa však nedialo, tak sa naklonil nad gril a prilial urýchľovač.

To ale nemal robiť. Jeho hlava totiž okamžite vzbĺkla a vyzerala ako jedna veľká ohnivá guľa. Horenie navyše urýchľoval silný vietor, ktorý sa v osudnú chvíľu zdvihol. Steve utrpel popáleniny prvého a druhého stupňa na tvári, hlave, rukách a prišiel o všetky vlasy.

Účtovník (55) sa takmer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Účtovník (55) sa takmer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svedkom hrozivému incidentu sa stala manželka Janice, ktorá sa práve vtedy pozerala von z okna kuchyne. Keď videla, že jej muž horí, vybehla von a vyliala na neho fľašu vody.

"Tá bolesť, ktorú som prežíval, sa ani nedá opísať. Prišiel som o vlasy, obočie, riasy a polku hornej pery. Myslel som, že umriem," povedal Davies denníku Daily Mail.

Nakoniec ale všetko dobre dopadlo a pacient sa uzdravil tak rýchlo, že to prekvapilo aj samotných lekárov. "Už za dva týždne som bol prakticky v poriadku. Doktori ani nemuseli použiť kožné štepy. Teraz sa už cítim dobre," dodal s tým, že toto leto prenechá grilovanie radšej iným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu