Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V 100-kilometrovej rýchlosti vyhadzoval policajta z auta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OLOMOUC - Miroslavovi Sedláčkovi (36) z Česka sa zapáčila Škoda Octavia, na ktorú natrafil v nočnom Olomouci. Ukradol ju. Mal však smolu, začala ho prenasledovať hliadka. Snažil sa ju striasť a policajné auto počas divokej jazdy vytláčal z cesty.

Neďaleko ho čakal komplic za volantom Audi. Miroslav podľa polície vyskočil z kradnutej Škody a nastúpil do pripraveného vozidla. Jedného z policajtov mal však v pätách. Muž zákona, ktorý ho chytil zozadu za ramená, sa odrazu ocitol v otvorených dverách rozbiehajúceho sa auta. Kumpán šliapol na plynový pedál a zanedlho už uháňal stokilometrovou rýchlosťou.

Miroslav sa snažil policajta zhodiť na cestu. Bil ho päsťou do tváre. Policajtovi hrozilo smrteľné nebezpečenstvo, takže vytiahol zbraň a začal strieľať. Muža za volantom guľky zabili, Sedláček skončil s prestrelenou rukou a nohou.

Za incident, ktorý sa odohral ešte na konci predminulého roka, Sedláčkovi vymerali 14,5 roka za mrežami. Muž sa však odvolal a bráni sa tým, že konal v stresujúcej situácii a mal strach. Nechce, aby mu "prišili" pokus o vraždu policajta, rád by bol súdený nanajvýš za pokus o zabitie. Prípadom sa dnes bude zaoberať vrchný súd v Olomouci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu