Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tvárila sa ako priateľka, muža okradla o dva mobily!

Zlodejku zachytila bezpečnostná kamera. Zobraziť galériu (8)
Zlodejku zachytila bezpečnostná kamera.

ZVOLEN - Na prvý pohľad zaľúbený pár, v skutočnosti zlodejka a spiaci mladík. Mestské kamery na zvolenskom námestí pomohli odhaliť krádež. Nič netušiacemu mužovi zachránili mobily a peniaze. Hoci spočiatku to tak vôbec nevyzeralo a pravda sa ukázala až neskôr.

Dispečerka na mestskej polícii vo Zvolene zachytila v noci na záberoch z priemyselných kamier nezvyčajnú dvojicu. Mladík sedel na lavičke, hlava sklonená na kolenách. Zjavne podgurážený alkoholom zaspal.

Vedľa neho si sadla žena s kapucňou na hlave. „Na prvý pohľad sa zdalo, že patria k sebe. Žena si však neskôr kľakla a spiaceho muža začala prehľadávať. Zároveň sa obzerala okolo seba. Začalo mi to byť podozrivé,“ povedala mestská policajtka.

Keď zbadala, že žena zobrala spiacemu mužovi nejaké predmety a schovala si ich v taške, poslala na miesto policajnú hliadku.

„Príslušníci mestskej polície na mieste zistili, že zlodejka sa pokúsila spiaceho muža okradnúť. Našli sa u nej dva mobily, ktoré patrili jemu,“ povedal viceprimátor Zvolena Juraj Družbacký.

Pravdepodobne hľadala aj peniaze, tie už však nestihla ukradnúť. Mestskí policajti odovzdali zadržanú ženu do rúk poriadkovej polícii. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre krádež.



Tvárila sa ako priateľka, muža okradla o dva mobily!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu