Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Tínedžerka zrušila oslavu, chcelo dojsť 200-tisíc ľudí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Austrálska tínedžerka musela zrušiť oslavu svojich 16. narodenín po tom, čo účasť na nej prostredníctvom sociálnej siete Facebook nahlásilo približne 200-tisíc ľudí.

Dievča zo Sydney poslalo pozvánku na párty iba niekoľkým spolužiakom a kamarátom, no podľa informácií periodika Sydney's Daily Telegraph v nej napísala, že si môžu zobrať aj "pár priateľov". Pozvánka obsahovala aj jej adresu a tak sa o oslave dozvedelo postupne čoraz viac ľudí, ktorí sa chystali prísť. O udalosti pritom musel informovať aj niekto iný, kto z bežnej pozvánky spravil vírus.

Počas prvých 24 hodín sa na párty nahlásilo viac ako 20-tisíc ľudí, v utorok sa počet ľudí zvýšil už na 200-tisíc. O prípade sa dozvedela aj polícia, ktorá otcovi dievčiny odporučila, aby pozvánku z Facebooku odstránil. Okrem toho mu navrhli, aby sa párty z bezpečnostných dôvodov vôbec nekonala.

"Na tej adrese žiadna oslava nebude. Potenciálni návštevníci tam nájdu iba hliadkujúce vozidlá polície," uviedol napokon inšpektor Terry Dalton pre ABC Radio.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu