Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Matku chytil pod krk, nechcela mu kúpiť hračku!

Malý násilník zaútočil na matku
Malý násilník zaútočil na matku

PEKING - Fotografia malého chlapca, ktorý drží svoju matku za krk, obletela celú Čínu a spôsobila vlnu rozhorčenia. Konal tak len preto,že mu mama odmietla kúpiť hračku.

Agresívneho chlapca odfotografoval pri čine okoloidúci. Očitý svedok uviedol, že malý drzáň na svoju mamu fyzicky zaútočil. Ťahal ju za vlasy a dokonca ju chvíľami i škrtil, pretože mu nekúpila hračku. Žene sa podarilo z jeho zovretia vymaniť, syn sa ale ešte predtým postaral na pekingskom námestí o poriadne divadlo.

Zábery útoku zaplavili internet a užívatelia si nedávajú servítku pred ústa. "Len to dokazuje, ako čínska politika jedného dieťaťa vplýva na psychiku. Z detí potom vyratajú takíto rozmaznaní "spratkovia" a tyrani, ktorí keď nedostanú čo chcú, robia rodičom zo života peklo," hovorí sa v jednom z komentárov.

Väčšina prispievateľov ženu kritizuje za to, že synovi ustúpila, a že nebola na neho prísnejšia. Autor snímky tvrdí, že matka synovi už jednu hračku kúpila, ale že chlapec ich chcel ešte viac, to už však žena odmietla.

"Najprv ju pekne poprosil, keď to nepomohlo, začal byť nástojčivejší až nakoniec na matku vrieskal ako šialený a napadol ju," povedal. Okoloidúci ľudia sa len smiali ale chlapec si ich nevšímal. Vraj odmietol odísť dokým mu mama nekúpila všetko čo chcel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu