Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tragédia v supermarkete: Matka umrela pred očami syna (5)

V tomto obchode žena skolabovala a už sa neprebrala
V tomto obchode žena skolabovala a už sa neprebrala

LONDÝN - Shelley Cooperová pred dvoma týždňami išla nakúpiť do supermarketu v meste Goldthorpe na severovýchode Anglicka. Zobrala so sebou aj svojho päťročného syna. Ten sa však vrátil domov bez nej.

Tridsaťštyriročná Angličanka stretla v obchode priateľku a dala sa s ňou do reči. Počas rozhovoru však skolabovala. Chlapček sa zatiaľ prechádzal medzi regálmi, potom ale zbadal ako k mame pribehli ľudia a roztrhli jej blúzku, aby jej mohli poskytnúť prvú pomoc.

Malý Luke len bezmocne stál vedľa nej a dúfal, že sa ju privolaným zdravotníkom podarí oživiť. Neskôr chlapca pracovníci obchodu odviedli do zadnej miestnosti, kde sa ho snažili aspoň trochu upokojiť. Napriek veľkej snahe Shelley krátko po prevoze do nemocnice vyhlásili za mŕtvu. Rodina Cooperovej je v šoku.

"Pokiaľ vieme, tak nemala žiadne zdravotné problémy. Teraz čakáme na výsledky pitvy," uviedla jej sestra Lorraine (32). Lukeovi povedala, že "jeho mamička zaspala a už sa nikdy neprebudí". Zamestnanci supermarketu pre rodinu vyzbierali 700 libier (vyše tisíc eur), ktoré pravdepodobne použijú na uhradenie pohrebu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu