Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Bol som v nebi a stretol tam svoju sestru, tvrdí chlapec

Colton vraj zažil stretnutie s mŕtvou sestrou Zobraziť galériu (2)
Colton vraj zažil stretnutie s mŕtvou sestrou

LINCOLN - Štvorročný chlapec, ktorý takmer zomrel po tom ako mu prasklo hrubé črevo, tvrdí, že stretol v nebi svoju mŕtvu sestru, o ktorej mu rodičia vôbec nepovedali.

Malý Colton Burpo počas rodinnej dovolenky v Colorade ochorel, lekári mu však omylom diagnostikovali chrípku. V čase keď sa vracali domov, bol už vážne chorý a musel urýchlene podstúpiť operáciu. Jeho rodičia Todd a Sonya si mysleli, že o syna prídu, preto sa začali modliť.

Colton sa na ich veľkú radosť uzdravil a neskôr im povedal, že sa videl so svojou sestrou, ktorá sa nikdy nenarodila, pretože ju Sonya potratila. Na celej veci je zarážajúce to, že rodičia sa pred synom o tejto smutnej udalosti nikdy nezmienili!

"Zdala sa mi povedomá a začala ma objímať. Povedala mi, že je rada, že je "tam hore" niekto s ňou," opísal svoj zážitok Colton. Okrem nej chlapec údajne videl i svojho pradedka, ktorý umrel pred viac ako tridsiatimi rokmi. "Pamätám si aj Ježiša, sedel som mu na kolene. Sú tam ulice zo zlata a všetko je farebné," povedal.

Rodina Burpovcov o synovom zážiku napísala knihu a Colton, ktorý má teraz jedenásť rokov, aj naďalej rozpráva ľuďom svoj "príbeh z neba".



V nebi sa stretol so sestrou


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu